Naar Ibiza op vakantie, wat neem je mee?

Voor een echte vakantieliefhebber begint de voorpret al bij het inpakken van je koffers! Op vakantie naar Ibiza, superleuk! Wat neem je allemaal mee en wat moet je vooral niet vergeten? Ibiza staat natuurlijk wel een beetje bekend als het party eiland van Spanje. Een goede party outfit of 5, mag dan ook niet ontbreken! Natuurlijk denk je, als je aan Ibiza denk, zon zee en strand! Dus logischerwijs ga je een goede zonnebrandcrème ook niet vergeten. Al vergeet je die wel, die vind je letterlijk op elke hoek in Spanje, dus geen probleem! Wat moet je echter echt niet vergeten mee te nemen naar Ibiza?

Ik ga op vakantie en ik neem mee

Laten we even beginnen bij het einde. Prop je koffer niet helemaal vol, want je wil natuurlijk ook souvenirs meenemen, of een lekkere fles hierbas! Afijn, wat gaat er in de koffer? Je bikini of zwembroek natuurlijk. Die kun je natuurlijk niet vergeten! Ok, je kunt ook daar wel mooie zwemkleding halen maar de kans is groot dat jij de perfecte allang hebt uitgezocht. Tip: Stop een paar slippers in je handbagage voor als je wat langer op je koffers moet wachten. Slippers dus, of sandalen natuurlijk. Denk ook aan schoenen voor een dag naar de stad en (open) schoenen voor uitgaan! Een grote handdoek is heel fijn om te hebben op vakantie, maar neemt veel plek in beslag. Een hammamdoek echter een stuk minder. Doe jezelf ook een plezier en neem oordopjes mee. Of je ze nu gebruikt om te kunnen slapen, of om tegen de gigantische herrie in de clubs te kunnen, je zal ons later bedanken. Verder neem je nog iets mee om je te vermaken terwijl jij aan je kleurtje werkt bijvoorbeeld. Denk aan een magazine, boek of tablet.

Niet vergeten mee te nemen naar Ibiza

Je paspoort, rijbewijs en creditcard! Dit moet je eerste prioriteit zijn! Er zijn hele leuke hoesjes verkrijgbaar en dit is geen overbodige luxe voor op vakantie.

Leg je belangrijke spullen direct klaar, voordat je aan de rest begint. Spreek met jezelf 1 vaste plek af voor je belangrijke documenten zodat je altijd weet waar het ligt. Doe dit ook in je verblijf in Ibiza!

Maak voor jezelf een lijstje met spullen die je niet mag vergeten en dingen die je nog moet doen.